愛媛県の結婚式場 ピュアフル松山 愛媛ブライダル

Produced by INSTYLE

お問い合わせ・資料請求はこちらから

魚料理

オマール海老のポワレと帆立貝のガレット
アメリケーヌとフィーヌゼルブの二色ソース

Homard Lobster poele and Scallops gallet
with two-color sauce of americaine
and fine herbs

 

白身魚とラングスティーヌのムース
白菜包みアメリケーヌソース

White fish and langustire
mousse wrapped in chinese cabbage
with americaine sauce

軽く煮た穴子とムースのパートフィロ包み焼き
焦がしバターの風味ソースで

Lightly braised eel and mousse
grilled with pate fillp
with brown butter sauce

 

真鯛の醤油せん餅焼き 野菜のバイユ添え
モロヘイヤとバルサミコの二色ソースで

Crisp-grilled Sea Bream with two-color sauce
of melokhia and balsamico served
with vegetable paille

 

お料理・ケーキ

  • 新メニュー
  • 基本メニュー
  • 向付
  • スープ
  • 魚料理
  • 肉料理
  • デザート
  • オプション
  • お料理・ケーキトップ